De 3 beste yoga-beha’s voor comfortabele en ondersteunende workouts

The 3 best yoga bras for comfortable and supportive workouts - Relax

Als je op zoek bent naar de beste beha voor comfort en ondersteuning tijdens je yoga, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons vind je een breed assortiment aan yoga beha’s die zijn ontworpen om je te helpen bij het verbeteren van je prestaties en het herstellen na je workout. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, onze beha’s bieden de perfecte mix van comfort en ondersteuning voor een succesvolle yoga practice.

Waarom is een goede yoga-beha belangrijk?

Een goede beha is belangrijk omdat het je helpt om comfortabel en ondersteund te blijven tijdens je yoga practice. Yoga oefeningen kunnen soms intensief zijn en je hebt een beha nodig die je borsten op zijn plaats houdt en niet beweegt tijdens het uitvoeren van asana’s. Bovendien kan een goede beha ook helpen bij het verbeteren van je prestaties, omdat het de juiste compressie biedt aan je buste en je helpt om je ademhaling en houding te verbeteren.

Verschillende soorten yoga-beha’s

Bij ons vind je verschillende soorten beha’s s die geschikt zijn voor verschillende soorten yogi’s. Zo hebben we yoga beha’s met en zonder padding, beha’s met extra brede bandjes voor meer ondersteuning en beha’s met verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm. We hebben ook beha’s met een racerback design, die zorgen voor meer bewegingsvrijheid en een betere ondersteuning tijdens je yoga practice. Alle Relax yoga-beha’s zijn gemaakt van super zachte stoffen en zo min mogelijk naden, zodat het niet schuurt tijdens je yoga practice.

Fashionable beha’s

Bij ons vind je niet alleen beha’s die comfortabel en ondersteunend zijn, maar ook fashionable. Onze yoga beha’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, zodat je altijd een beha kunt vinden die past bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu gaat voor een basic zwarte beha of een kleurrijke print, bij ons vind je het allemaal. Wil je jouw beha matchen met je yoga legging? Dan moet je zeker ook even bij onze yoga leggings kijken!

Conclusie

Het is duidelijk dat de juiste yoga-beha een wereld van verschil kan maken tijdens je yoga-sessies of andere workouts. Het dragen van een comfortabele en ondersteunende beha kan helpen om je concentratie te behouden en je prestaties te verbeteren. Bij het kiezen van de juiste beha voor yoga , zijn er veel factoren om te overwegen, waaronder de mate van ondersteuning, de pasvorm en het materiaal. Gelukkig bieden wij bij Relax verschillende opties aan om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

Onze drie verschillende soorten beha’s – de Zen Yoga-beha, de Freedom medium stevige padded yoga-beha en de Relax Welly sportbeha – zijn zorgvuldig ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens je yoga-sessies en andere workouts. Of je nu op zoek bent naar een beha met veel compressie, extra padding of juist een lichtere ondersteuning, wij hebben het allemaal. Bekijk onze selectie en vind de perfecte yoga-beha voor jouw behoeften!

De beste Relax yoga-beha’s om uit te proberen:

Zen

Relax Zen yoga bra in Smokin Hot Print

De Relax Zen is een must-have voor yogi’s op zoek naar betrouwbare ondersteuning tijdens trainingen met lage tot gemiddelde intensiteit. De beha is zonder beugel, en niet voorgevormd. Gemaakt van vochtafvoerend materiaal blijf je droog tijdens de meest zweterige sessies. De steunmateriaal in de schouderbanden en dubbellaagse voorkant zorgen voor optimale ondersteuning, terwijl de brede elastische band ervoor zorgt dat deze op zijn plaats blijft zitten tijdens het bewegen. De strakke pasvorm biedt een goede compressie van de borst zonder oncomfortabel aan te voelen. Kortom, de Relax Zen Yoga-beha biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en effectieve yogasessie. Met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen kun je erop vertrouwen dat deze beha aan al jouw yogabehoeften voldoet.

Product details

  • Verkrijgbaar in de maten XS-2XL
  • 82% polyester, 18% spandex
  • Vochtafvoerende stof
  • 4 WAY stretch-materiaal
  • Schep hals en racerbacks
  • Platte naden en bias-binding die wrijving wegnemen
  • Beste voor A-C cups
  • Draagmateriaal in schouderbanden, dubbellaagse voorkant en een brede elastische band onder de borstFreedom Padded Yoga-beha

Freedom

Freedom Padden Sports Bra in Camoflage Army Green

Yoga is een geweldige manier om te bewegen en je geest, lichaam en ziel te ontspannen. Het omvat verschillende houdingen en bewegingen die flexibiliteit, balans en focus vereisen. Bij het beoefenen van yoga is het belangrijk om de juiste kleding te dragen, waaronder een ondersteunende en comfortabele bh. Een yogabeha moet voldoende ondersteuning en bedekking bieden om je comfortabel te houden tijdens verschillende yogahoudingen. Hier zijn de top 3 yogabeha’s voor een ondersteunende en comfortabele training

Product details

  • 82% polyester, 18% spandex 
  • Ronde hals en racerback
  • Platte naden en biaisband die eventuele wrijving voorkomt
  • Ondersteuningsmateriaal in schouderbanden en een breed elastiek onder de borsten 
  • Beste voor A-C cups
  • Mesh voering met verwijderbare pads 
  • Inclusief pads 
  • 4 way stretch

Welly

De Relax Welly yoga sport-beha is een ideale keuze voor jouw volgende workout. De compressiestof biedt een goede ondersteuning voor activiteiten zoals hardlopen, springen en krachttraining. De beha heeft een dubbellaagse voorkant en schouderbanden voor extra steun. En niet alleen tijdens het sporten, maar ook op zonnige dagen is de Welly sportbeha perfect te dragen als streetwear top. Zo voel je je stijlvol en comfortabel op elk moment van de dag.

Product details

  • Compressiestof: 78% polyester, 22% spandex
  • Sport-mesh voering: 92% polyester, 8% spandex
  • Gewicht van de stof voor compressiestof: 8,25 oz / yd² (280 g / m²) en voering van sportnet: 4,42 oz / yd² (150 g / m²),
  • Niet-doorzichtig
  • Heeft openingen voor verwijderbare vulling en volledig gevoerd met mesh
  • Inclusief verwijderbare vulling
  • Dubbel gelaagde voorkant
  • Longline-silhouet