Return and Exchange

Het spijt ons oprecht te horen dat de ontvangen items niet aan je verwachtingen voldoen. Bij Relax streven we ernaar dat elke klant producten ontvangt waar ze van houden en zich comfortabel in voelen.

Ruilen is beperkt tot een andere maat van hetzelfde design. We bieden ook 'Duurzaam Ruilen' aan. In plaats van de leggings terug te sturen, kun je ze beter aan een vriend of vriendin geven die ze leuk vindt. Zo helpen we de CO2-uitstoot te verminderen.

Dit is ons duurzaam ruilprogramma: geef je legging weg aan een vriend(in) en ontvang 50% korting op een andere maat. Op deze manier helpen we samen om kleding een tweede leven, de uitstoot van C02 te verminderen, en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Geen teruggave, alleen ruil en besparingen voor iedereen!

De retourkosten zijn voor rekening van de klant, tenzij de ontvangen items beschadigd of defect zijn. In dergelijke gevallen zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen om te zorgen voor een soepele afhandeling voor onze klanten.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis naar milieubewustzijn. Volg alstublieft de onderstaande stappen om de duurzame retourzending te starten en je korting te claimen

Start een retouraanvraag

Wat is de reden voor de retournering of omruiling?