Wist je dat meer dan 1.6 miljoen mensen in Nederland aan yoga doen? En dat worden er elke dag meer. Niet alleen thuis en op yogascholen, maar ook op vakantie. Er worden steeds meer reizen en workshops aangeboden waarbij yoga, mindfulness en wellness centraal staan. Ze bieden yogaliefhebbers de kans om zich helemaal los te maken van de stress en de drukte van alledag, en zich zo een aantal dagen te kunnen wijden aan totale ontspanning in een andere omgeving. Maar waar kunnen wij nu een totaaloverzicht van al deze reizen samen vinden?

Ons streven: Eén site waar je alle yoga, mindfulness en wellness reizen bij elkaar vindt, dat is de bedoeling van Relax. Op Relax kan iedere professionele yoga of wellness centrum advertenties plaatsen voor workshops, yogareizen of retraites. Bezoekers van de site ontdekken nieuwe bestemmingen, raken geïnspireerd en reserveren vakanties online. Organisatoren hebben een platform waar ze hun yoga- of wellnessreizen kunnen aanbieden, waardoor ze bestaande en nieuwe clientèle kunnen inspireren.

Daarnaast leveren we bezoekers leuke content over gezondheid, wellness en andere gerelateerde onderwerpen.

Relax.nl is nog volop in ontwikkeling. Voel je vrij om ons je opmerkingen en suggesties te sturen om de gebruikerservaring te verbeteren.

 

Contact informatie

Bezoekadres:

Relax.nl

Ijburglaan 456

1086 ZJ, Amsterdam

tel: 0651403444

Postadres:

Relax.nl

Adriënne Solserhof 1

1087 MT, Amsterdam

Ook belangerijk:

KvK Amsterdam 55570283

BTW 173240045B03

NL81 INGB 0006 4715 66