Heb je een vraag?
Hier staan de meest gestelde vragen op een rij!

BETALEN

Dit kan verschillende redenen hebben:

– Heb je deze code al een keer eerder gebruikt? Dan kun je deze helaas niet nog een keer gebruiken.

– Wellicht is de kortingscode verlopen.

Geldt dit allemaal niet voor jou? Neem dan contact met op met Relax, dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via  op contact@relax.nl

Ja, 100% veilig. Alle online betalingen worden namelijk afgehandeld via een beveiligde verbinding en worden afgehandeld door Mollie.

Dat is vervelend! Neem meteen contact met ons op. Wij kunnen voor je nakijken wat er precies is misgegaan. Je kan contact met ons opnemen via contact@relax.nl

BEOORDELINGEN

Wij willen graag dat iedereen geniet van zijn of haar gekozen event! Als iedereen vertelt hoe zijn of haar ervaring is geweest, heeft niet alleen de organisator daar profijt van. Je helpt ook andere mensen makkelijker een keuze te maken uit het gehele aanbod.

Een beoordeling kun je niet zelf verwijderen. Stuur je verzoek naar contact@relax.nl zodat wij het voor je kunnen doen. Ook kunnen we jouw naam als afzender wijzigen naar anoniem.

Je kan een beoordeling achterlaten als je een account hebt aangemaakt.

ADVERTENTIE PLAATSEN

Een boeking komt tot stand tussen de organisator en de klant. Relax staat hier helemaal buiten. Relax berekend dus géén commissiekosten over een boeking. Ook hebben we geen abonnement of andere verborgen kosten. Het enige waar je bij Relax voor betaald zijn de advertentiekosten, en deze blijven eenmalig, en het zelfde of je nou 10 of geen boekingen via Relax krijgt.

We hebben een aantal verschillende opties en pakketen om een advertentie te plaatsen. Kijk op pakketen voor de actuele pakketen die we aanbieden. Mocht je geen marketing budget hebben of relax een keer willen uitproberen?  Dan geven we vaak ook de optie om een gratis advertentie aan te maken.

Ja, iedereen kan een advertentie plaatsen. Meld je aan als organisator, en begin meteen met het maken van een advertentie. Een advertentie heb je in 5 minuten gemaakt. En als je advertentie voldoet aan de richtlijnen van Relax.nl dan staat hij binnen 24 uur online.

ACCOUNT

Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’. Binnen enkele minuten ontvang je van ons een reactie per e-mail. In deze e-mail vind je een link waarmee je heel eenvoudig je wachtwoord opnieuw instelt.

Liever niet natuurlijk, maar het kan zeker. Log hiervoor in op je account en ga naar ‘Mijn Relax’. Je vindt de optie Verwijder mijn account’ onder je woonplaats.

Ten eerste kun je al je vorige boekingen terugzien. Daarnaast kun je je favoriete events en retraites opslaan en zelfs een wishlist maken van retraites die je in de toekomst wilt uitproberen.

Klik op ‘Aanmelden / login’ op de homepage. In het venster dat zich opent kun je een account aanmaken door in te loggen met Facebook, Twitter of Google+ of door je e-mailadres in te vullen.

Load More