Meer dan 600.000 mensen in Nederland doen aan yoga. En dat worden er alleen maar meer. Niet alleen thuis en op yogascholen, maar ook op vakantie.

Er komen steeds meer reizen waarbij yoga, mindfulness en wellness centraal staan. Ze bieden yogaliefhebbers de kans om zich helemaal los te maken van de stress en de druk van alledag, om zich een aantal dagen te kunnen wijden aan totale ontspanning in een andere omgeving. Maar kunnen wij al deze reizen ook vinden?

Eén site waar je alle yoga, mindfulness en wellness reizen bij elkaar vindt, dat is Relax.nl. Op relax kan iedereen zijn eerste advertenties gratis plaatsten voor zijn of haar geplande workshop of retraite. Daarnaast verzorgt Relax de reserveringen, zonder daar een commissie over te vragen.  Het enige wat jij hoeft te doen is je advertentie plaatsen. Heel relaxed dus.

Geïnteresseerd? Kies één van onderstaande pakketten

 

Ben je nieuw op Relax en wil je graag het graag GRATS uitproberen, kies dan pakket 1 en gebruik kortingscode introductie bij het afrekenen. Nog niet overtuigd en wil je graag wat meer informatie over relax.nl? Klik dan op Informatie voor adverteerders