Heb jij een professionele yogaschool of wellnesscentrum en/of wil je graag een workshop geven of een ontspannende Reis aanbieden? Dan is Relax de plek om deze aan te bieden. Hier kan je jouw Reis of event uploaden, dit gaat in 4 stappen.

STAP 1: Kies één van onderstaande pakketten
STAP 2: Reisgegevens invullen
STAP 3: Controleer je gegevens
STAP 4: Reken af

We hebben het met deze stappen zo simpel en overzichtelijk mogelijk voor je geprobeerd te houden. Stap 1, kies het gewenste pakket uit onderstaande pakketten. Na het kiezen van je pakket kan je meteen beginnen met het uploaden en met invullen van je Reisgegevens. in stap 3 krijg de mogelijkheid om al je gegevens nog even te controleren. In stap 4 reken je af, dit kan met Ideal of creditcard,

Als je Reis of event akkoord is met de richtlijnen van Relax, staat hij uiterlijk de volgende dag online. Afhankelijk van het pakket dat je kiest staat je reis in de meeste gevallen 90 dagen online. Daarnaast plannen we je Reis eventueel ook in op onze social media kanalen en nemen we deze mee in de nieuwsbrief.

Relax berekent geen abonnementskosten of andere verborgen of doorlopende kosten. Ook vragen wij geen commissies op eventuele boekingen die voortvloeien uit geplaatste advertentie(s).

Relax wordt momenteel door gemiddeld 150 unieke bezoekers per dag bezocht die gezamenlijk 480 pagina’s bekijken. De verwachting is dat we eind van het jaar het dubbele aantal bezoekers zullen hebben.

Op zaterdag en zondag plaatsen wij geen reizen. De op vrijdagmiddag geplaatste advertenties, gaan maandag online.

Heb je vragen over het plaatsen van een advertentie, stuur dan gerust een mail naar contact@relax.nl of bel op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 naar
06 51 403 444

Succes!

*Let op: Advertenties van reisbureau’s of andere tussenpersonen worden niet op de website geplaatst. Bij twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen.

Wil Relax een keertje GRATIS uitproberen? Klik hier